Spolupráca so mnou

Prečo práve so mnou?

N

20 rokov praxe

N

komunikácia s tisíckami ľudí z rôznych oblastí

N

moje talenty ma predurčujú k rozvoju ľudí

N

terapeutický presah

Čítať viac ...

Moje vrodené talenty ma priam predurčujú k tejto práci. Počas praxe som ich intuitívne do určitej miery rozvíjal a vďaka metodike Gallup úplne rozvinul. Talenty Prepájajúci a Individuálny prístup mi pomáha prepájať a porozumieť ľuďom v širokom spektre od akademicky titulovaných po ľudí bez maturity, od ITčkárov po terapeutov, od workoholikov po preferujúcich kľudný život, od mladších po starších, od samotárov po rodiny s veľa deťmi, od tých, ktorí berú život veľmi vážne po tých, ktorí dôverujú prúdu života. Vďaka talentom Budujúci vzťahy, Empatický a Rozvíjajúci druhých ma ľudia „berú“ a pod mojim vedením sa rozvíjajú rýchlejšie. Talent Komunikatívny mi pomáha jednotlivým ľuďom vysvetľovať zložité veci tak, aby im rýchlo porozumeli. Vďaka talentom Vymýšľajúci a Strategický rýchlo nájdem metódy, vďaka ktorým svoje talenty rozviniete efektívnejšie a rýchlejšie.

Terapeutický presah. Aj keď je metodika Gallup špičková, stále je „len“ na úrovni ľudskej psychiky. Ovplyvňujú nás aj hodnoty, ktoré vyznávame a niečo, čo je v nás oveľa hlbšie. Napríklad obchodník so skvelými výsledkami nevedel uspieť na jednaní s majiteľmi firiem alebo riaditeľmi. Problém mal vo vnímaní autorít, pretože ho otec vychovával nezdravo direktívne. Alebo manažér, ktorý až príliš tlačil na pílu, pretože ho rodičia ocenili len za extrémne výkony. Tento program si preniesol do práce a musel vyhrávať za každú cenu, čím spôsoboval komplikácie sebe i ostatným.

Moje konzultácie a workshopy v tímoch

Z každej konzultácie či workshopu odídete s veľkým množstvom poznámok a tipov na úlohy, ktoré budete v každodennom živote pozorovať a spracovávať niekoľko týždňov až niekoľko mesiacov. Po pol roku až roku tejto práce na sebe dostanete svoje talenty „pod kožu“, rozviniete v silné stránky a dostaví sa ovocie. Zároveň budete schopný vnímať talenty druhých ľudí tak, že budete meniť svoje konanie, premýšľanie a komunikáciu k lepšej spolupráci a výsledkov s ostatnými, zredukujú sa nedorozumenia a konflikty, či už ide o kolegov, známych, rodičov, deti… V cene konzultácií poskytujem aj priestor na telefonáty s otázkami, ktoré sa budú počas aplikácie v praxi vynárať.
Cenník
Úvodná konzultácia Odpoviem na Vaše otázky. Zadefinujeme si cieľ a očakávania, ktoré zreálnim 20 minút – Zdarma
Test Gallup CliftonStrengths® Test 34 talentov v češtine. Akčné kroky k rozvoju dominantných 10 talentov. Opis potenciálnych rizík. Platba je pre inštitút Gallup 70 € (1750,- Kč)
Preklad výstupu testu Časť výstupu je jedinečná, pre každého iná. Kto dobre ovláda anglickú terminológiu psychológie, preklad nepotrebuje. 70 € (1750,- Kč)
Konzultácia na Top 5 talentov Rozbor top 5 dominantných talentov. Ako ich rozvíjať. Ako napraviť nezvládnuté talenty. 90 minút – 150 € (3750,- Kč)
Konzultácia 34 talentov Rozbor všetkých dominantných talentov. Ako ich rozvíjať. Ako napraviť nezvládnuté talenty. Ktoré slabiny Vás obmedzujú a ako ich mať pod kontrolou. Ako a kedy využiť podporné talenty. 3 x 90 minút – 360 € (9000,- Kč)
Workshop pre tímy, max. 10 ľudí
Rozoberieme top 5 talentov každého člena. Ako využívať talenty jednotlivcov pre prospech celého tímu. Ako získať kontrolu nad slabinami, ktoré tím sťahujú. Pochopenie talentov kolegov zvyšuje spoluprácu aj produktivitu, redukuje konflikty a nereálne očakávania. 4 hodiny – 800 € (20000,- Kč)

Kontakt

Telefón

+421 903 953 588

Email

miso.nagy@gmail.com

Zaujíma Ťa sebarozvoj a kariéra?

Neváhaj a objednaj si úvodnú nezáväznú konzultáciu.